Responsive Design

Bij ons kunt u terecht voor Responsive Websites. Dit houdt in dat de website geoptimaliseerd wordt voor smartphone, tablet, laptop en pc.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van oa HTML5 en CSS3.

Op Maat Gemaakt

Wij maken uw website zoals u wilt dat het eruit moet zien. Geen standaard pakketten of layouts, elke website is uniek en volledig op maat gemaakt.

U wenst uw website zelf te onderhouden? VisMedia maakt gebruik van hun eigen Content Management System. Op deze manier kunt u zelf onderdelen aan uw website toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Onderhoud

U heeft een website door ons laten maken? Dan kunt u ervoor kiezen om een onderhouds-contract te nemen. Hierdoor maakt u tweemaal per jaar aanspraak op een gratis aanpassing. Heeft u reeds een website en wenst u advies of een herwerking van deze website? Dan kunt u ook hiervoor steeds bij ons terecht. Wij geven u tips rond het verbeteren van uw website, of herwerken voor u uw website tot een professioneel en mooi ogend concept.

www

.be

Om een website op het Internet te kunnen bezoeken, heeft u het adres van die site nodig. Een adres op het Internet wordt een domeinnaam genoemd. Een domeinnaam is opgebouwd uit verschillende delen, meestal "www" gevolgd door de eigenlijke "naam" en de "landen extensie" (het gedeelte achter de punt). Het enige wat u moet doen, is een naam kiezen voor uw website, meestal uw eigen naam of de naam van uw onderneming. Wij zorgen voor de registratie, zodat alles zonder problemen verloopt.

Webhosting

Webhosting is het huren van harde schijfruimte op een webserver die permanent met het Internet verbonden is. Uw domeinnaam zal verwijzen naar deze schijfruimte. De kwaliteit van webhosting hangt voornamelijk af van de snelheid en capaciteit van de verbinding naar het internet en de betrouwbaarheid van de webhosting-server. Bij webhosting worden vaak diverse extra diensten als e-mail en database-ondersteuning geleverd. Ook hier hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat uw website bij een webhosting-server geplaatst wordt. Gemakkelijk: de jaarlijkse betaling van uw domeinnaam en webhosting gebeurt via ons. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt en staat alles op dezelfde factuur.